Nejnovější recenze ze sekce Poker sady
- Perfektní s českým návodem.
- Krásná kvalita čipů
- Hezky uspořádané
- Obsahuje 2je balíčky pokorových karet
- Plní očekávání
- Cenově výborné
Produkt se mi líbí a myslím si že to stálo za to, a taky objednávka přišla na alaza box do dvou dnů. Celkově jsem spokojen.
- jediná pozitivní věc na tom jsou ty žetony
- Nedoporučuji, vnitřek kufříku byl poničen a karty nemají žádnou krabičku takže hned jak je dáte rozbalené dovnitř a chytnete kufřík za ucho tak jsou rovnou rozsypané
Karty jsou nekvalitní
Žetony se loupou
Nedoporučuji
- Pekný dizajn žetónov
- Chýbajú Small blind a Big blind žetóny
- Uzamykanie kufru nejde tak snadno, chcelo by to kvalitnejši zamok. Na praktické využitie ho tam ale neni treba
Kufřík přišel zničeny ale obratem bylo zaslané nové zboží, které přišlo v pořádku. Celkově byla reklamace rychlá a bezstarostná
- Hezký dárek
- Pěkná sada včetně dvou balíčků karet a kostek
- Nepříliš kvalitní žetony
- Plastové ucho kufru
- Chipy jsou ok
- Karty papirove nejsou hratelne
- Zeton dealer velmi nekvalitni provedeni
- Dostatečně velká sada pro více hráčů
- Chybí zetony blind
- velká sada (300) žetonů
- těžké "profi" žetony
- žetony jsou označeny hodnotou
- pevný, uzamykatelný kufřík
- hůř čitelné žetony
Vše je OK, jediné co je trošku kaňka na kráse jsou hůře čitelné hodnoty na žetonech. Čísla jsou menší a v laserově zkrášleném pozadí se ztrácejí.
- Dobrá společenská hra.
- Při otevření produktu jsem byl velice zklamán přišlo my zboží poškozené z vnitřní strany.
Krásná hra , je to dárek pro vnuka tak si myslím,že bude velká radost, vizuálně vypadá parádně.
- Správný pocit z žetonů
- Žetony mají pro mě použitelné hodnoty
- Některé žetony mají trochu poškozené nálepky z výroby
- Přiložené balíčky karet jsou otřesné kvality
Samotný kufřík je docela solidní, a drtivá většina žetonů je v pořádku, ale najde se pár se špatně nalepenou samolepkou s hodnotou. Jen bych za tuto cenu čekal, že přiloží nějaké kvalitnější karty, protože tyto mají docela bídnou kvalitu, ale to je nepodstatné. Obejdnával jsem hlavně kvůli kufříku a žetonům a tam s oběma přimhouřenýma očima odpovídá cena kvalitě.
přišel poškozený vnitřek,nikdo to nekontroloval
- Za málo peněz hodně muziky.
Moc pěkné zboží, jen je škoda, že neobsahuje i český návod.
- Zpracování
Líbí se mi